JOHNNY'S BURGER COMPANY AMERSFOORT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 21:28 Ik weet niet waar het mis gaat de laatste tijd maar de burger zelf lijkt wel kant en klare diepvries burger te zijn waar het voorheen van gewoon gehakt gemaakt leek. De friet leek ook een tweede keer gebakken . We gaan er niet meer bestellen.
28 apr 2024 om 20:33 Het eten was koud
27 apr 2024 om 23:40 ik had om 16:00 bestel om om 17:30 bij mij werk te laten bezorgen na 17:30 was er niks ik belede hun op 17:45 was de bestelling nog niet eens de deur uit uit eindelijk was de bestelling om 6 uur er 30 mins te laat en eten is te duur en smaakt meh
27 apr 2024 om 11:07 Good delivery time
25 apr 2024 om 19:54 Kwalietijd van broodje was goed erzat nep bacon op de hamburger was koud Patat en kip was warm Bezorger kwam op zijn dooie gemakje aan lopen
23 apr 2024 om 22:28 Eten kwam snel, samurai burgers waren verrukkelijk. Zeker een aanrader.
22 apr 2024 om 23:53 Slecht!! In de notitie heb ik gevraagd voor normale frietjes zonder zout en seasoning. Ik heb zelfs gebeld erover om erop te letten. Toch kregen we frietjes met zout en de burger was niet compleet. Kwam zonder sla en tomaat. Wat zonde van m'n geld.
21 apr 2024 om 20:51 Lang gewacht, moeilijk telefonisch bereikbaar en verkeerde burger gekregen(Verkeerde burger was wel lekker)
10 apr 2024 om 21:34 We picked up the burgers. But when we arrives there, one man protest to my son with the sulky face said next time just comes order from the shop, no need via online. If you don’t want to take order via online, “just switch off” the system.
10 apr 2024 om 0:43 The fries were cold
9 apr 2024 om 23:10 Bestelde op een dinsdagavond en de bezorger was er vrij vlot. Het eten was ook goed.
1 apr 2024 om 20:17 Het eten was lekker maar heb langer moeten wachten dan gewild helaas. Na een uur wachten waren ze alsnog niet open en duurde het langer dan gewild. Word niet opgenomen of gereageerd. In de app stond dat mijn eten all “opgehaald was”wat dus niet klopt