JOHNNY'S BURGER COMPANY AMERSFOORT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2024 om 16:35 Het eten was heel lekker, maar alleen was het drankje vergeten :)
13 jun 2024 om 11:59 Het was lekker alleen ontbrak mijn drinken bij de bestelling en zat er geen tomaat op de bestelde burger.
26 mei 2024 om 14:10 Ik heb 3 keer gebeld dat ze mijn drinken vergeten waren. Kreeg het 4 uur nadat het eten was bezorgd. Eten klopte ook niet helemaal.
24 mei 2024 om 20:59 Duurde twee uur voordat onze bestelling aankwam. Lang gewacht, maar het eten viel ook een beetje tegen.
14 mei 2024 om 21:28 Ik weet niet waar het mis gaat de laatste tijd maar de burger zelf lijkt wel kant en klare diepvries burger te zijn waar het voorheen van gewoon gehakt gemaakt leek. De friet leek ook een tweede keer gebakken . We gaan er niet meer bestellen.
28 apr 2024 om 20:33 Het eten was koud
27 apr 2024 om 23:40 ik had om 16:00 bestel om om 17:30 bij mij werk te laten bezorgen na 17:30 was er niks ik belede hun op 17:45 was de bestelling nog niet eens de deur uit uit eindelijk was de bestelling om 6 uur er 30 mins te laat en eten is te duur en smaakt meh
27 apr 2024 om 11:07 Good delivery time
25 apr 2024 om 19:54 Kwalietijd van broodje was goed erzat nep bacon op de hamburger was koud Patat en kip was warm Bezorger kwam op zijn dooie gemakje aan lopen
23 apr 2024 om 22:28 Eten kwam snel, samurai burgers waren verrukkelijk. Zeker een aanrader.
22 apr 2024 om 23:53 Slecht!! In de notitie heb ik gevraagd voor normale frietjes zonder zout en seasoning. Ik heb zelfs gebeld erover om erop te letten. Toch kregen we frietjes met zout en de burger was niet compleet. Kwam zonder sla en tomaat. Wat zonde van m'n geld.
21 apr 2024 om 20:51 Lang gewacht, moeilijk telefonisch bereikbaar en verkeerde burger gekregen(Verkeerde burger was wel lekker)